1051 Budapest, Október 6. utca 15. // Nyitvatartás: Hétfő - Vasárnap: 11.30-15.00, 18.00-23.00

Hoppá! Bistro – Egy igazi minőségi étterem Budapesten!

romantikus vacsora

Budapest, a maga gazdag kulináris hagyományaival, lehetőségeivel mindig is elvarázsolta a gasztroszerelmeseket.

Ha szeretnéd új szintre emelni az étkezés élményét, próbáld ki az igazán egyedi és különleges éttermek nyújtotta magával ragadó atmoszférát.

De hogy miért? Tarts velünk!

Egy bisztró olyan gasztronómiai élményt kínál, amely messze túlmutat a hagyományos éttermi tapasztalataidon. Felfedezzük, mi is teszi ki pontosan a bisztró kategóriát, és nevünkhöz híven bemutatjuk Budapest egyik legkülönlegesebb helyét, a Hoppá! Bistro-t.

Egy minőségi bisztró világa

Egy bisztró az ételkészítés legmagasabb művészetét képviseli.

Ahhoz, hogy egy étterem bele égjen a köztudatba, számos kritériumnak kell megfelelnie – elviekben természetesen.

A felszolgált ételeknek nemcsak páratlanul finomaknak, egyedinek kell lenniük, de különös figyelmet kell szentelni az étel művészi tálalásának. A vendéglátóknak exkluzív alapanyagokat kell használniuk, akár megfűszerezve friss, helyi termékekkel, kivételes ételkészítési technikákkal.

éttermek a kifinomultság és az elegancia helyszínei. Ha egy ilyen típusú helyet választasz, egy olyan élményre számíthatsz, amelyet a kifinomult ételek, az elegáns környezet és a kifogástalan kiszolgálás tesz feledhetetlenné.

Budapest látkép este

A Hoppá! Bistro – Budapest egy mesterműve

Bisztrónk a belváros szívében található – így akár összekötheted finom étkezésed egy szuper sétával –, és egyedülálló stílusa és koncepciója révén azonnal elvarázsol, ha megrögzött ételkedvelő vagy.

Mivel évek óta mélyen gyökerezik bennünk a gasztronómia iránti szenvedély, kézben tartjuk, hogy mire is vágyik egy vendég: páratlan kiszolgálásra, kifogástalan ételekre és italokra, valamint kellemes, feszültségmentes hangulatra.

Olyan nemzetközi kulináris szemléletet képviselünk, ahol a magyar ízek és a francia jellegű elemek harmóniát alkotnak.

Különleges fogások az asztalon

Hoppá! Bistro nem csupán otthonias hangulatú környezetével hódít, hanem különleges ételeivel is.

Csapatunk, az ételkészítés mesterei friss, helyi alapanyagokból készítik az ételeket.

Ha ellátogatsz, ne hagyd ki a füstölt szürkeharcsát, a karakteres Hortobágy Angus ribeye steaket vagy az ínycsiklandó házi túrógombócot.

Fogásaink mellé szakavatott felszolgálóink szívesen segítenek kiválasztani a tökéletes italt!

hangulatos bisztró

Bisztró, az egyedülálló hangulatért

A bisztrók gyakran az elegáns hangulatukról ismertek, azonban! A Hoppá! Bistro esetében azonban egy sokkal közvetlenebb, barátiasabb környezetet szerettünk volna megalkotni, hogy mindenki jól érezze magát bisztrónkban.

Igen, még azok a családtagjaink is, akik nem szeretik kirittyenteni magukat!

Az étterem elhelyezkedése Budapest szívében, a fények, színek és formák játéka mind hozzájárulnak ahhoz, hogy egyedülálló és emlékezetes élményben lehessen részed.

Miért térj be a Hoppá! Bistro-ba?

A Hoppá! Bistro kiemelkedik a budapesti éttermek közül.

A francia vonásokkal felvértezett, ámbár magyar bisztró stílusos környezetben kínálja a különbnél különb ízletes ételeket, kitűnő felszolgálással – amit a Michelin Guide el is ismert a híres neves ajánlásával.

Csapatunk gasztronómiai szenvedélye minden ételben, italban megmutatkozik, ragyogó élményt nyújtva minden vendégünk számára.

Ha különleges élményre vágysz, és szeretnéd felfedezni a budapesti gasztronómia világát, ne hagyd ki a Hoppá! Bistro-t! Foglalj asztalt pár kattintással!

További
cikkeink