1051 Budapest, Október 6. utca 15. // Nyitvatartás: Hétfő - Vasárnap: 11.30-15.00, 18.00-23.00

Téged Keresünk!

Legyél tagja egy MICHELIN GUIDE által listázott étteremnek
– Budapest központjában

Akit keresünk:

Bérezés tapasztalattól függően, természetesen teljes munkaidős bejelentéssel

BELÉPÉSI BÓNUSZ:
Ha csatlakozol hozzánk, az első ledolgozott hét után 100.000 Ft extra belépési bónuszban részesülsz.

Tedd boldoggá és elégedetté a vendégeinket!

Enni sok helyen lehet Budapesten. Mi azonban ennél többet nyújtunk. Élményeket adunk. Itt megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk! Megtudhatod, hogy mit mesélne egy gyors pillanatkép egy munkanapodról.

Séf munka közben

Szakács

Ideális jelöltünk megfelelő tapasztalattal rendelkezik, referenciáit igazolni tudja, tisztán, gyorsan és hatékonyan dolgozik.Szakmailag felkészült, ismeri és betartja a HACCP előírásokat. Tud csapatban dolgozni, munkatársaival mindig a jó viszonyra törekszik. Tehetséges, de megvan benne a szakmai alázat. Szereti a szakmáját, elégedett azzal, amit eddig elért és folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket. Tisztában van vele, hogy az elégedett vendég a legfontosabb egy vendéglátóhely életében

Kezdő bér:

32.000 - 35.000 Ft / nap

540 000 - 580 000 Ft / hó

Pultos vagy felszolgáló

Ideális jelöltünk megfelelő tapasztalattal rendelkezik, referenciáit igazolni tudja. Jó kommunikációs képességgel rendelkezik angolul és magyarul. Szakmailag felkészült, tud csapatban dolgozni, munkatársaival mindig a jó viszonyra törekszik. Tehetséges, de megvan benne a szakmai alázat. Szereti a szakmáját, elégedett azzal, amit eddig elért és folyamatosan keresi a fejlődési lehetőségeket. Tisztában van vele, hogy az elégedett vendég a legfontosabb egy vendéglátóhely életében.

Kezdő bér:

30.000 - 36.000Ft / nap

540.000 - 580.000 Ft / hónap

Manager

Üzletvezető

Leendő munkatársunk feladatai a következők lesznek: A pályán dolgozó munkatársak koordinálása. A napi szintű működés szükségleteinek fenntartása, hatósági előírások betartásának ellenőrzése. A folyamatos vendégelégedettség fenntartása. Vendégpanaszok kezelése.

 

Kezdő bér:
550 000 - 600 000 Ft / hónap + teljesítmény bónusz

Séf tálalás közben

További extrák, melyek minden kollégának járnak:

  • Egyszeri személyzeti étkezés

  • Céges sportolási lehetőség

  • Mindig pontosan érkező heti fizetés

  • Munkaidőn kívüli étkezési kedvezmény

  • Rugalmas beosztás, időben átadva

Séf tálalás közben
Steak sütés közben

Milyen embert keresünk?

– (szakmailag + emberileg)

A munka gördülékeny, impulzív és a számodra is örömteli és minőségileg kifogástalan elvégzéséhez hozzájárulnak azok az erősségek, amik ehhez a munkavégzéshez elengedhetetlenek.


Ezért feltétlenül fontos, hogy benned meglegyenek az alábbi erősségek:

  • Végzettség és tapasztalat:

  • Felelősségteljes önálló munkavégzés, precizitás:

    tudod, hogy vendégek jól szeretnék érezni magukat, a tisztaság és rend pedig a biztonság érzését erősíti bennük. Körültekintően végzed a munkád.

  • Kreativitás:

    kreativorientált a hozzáállásod – egy-egy feladat inkább kihívás a számodra, mint menthetetlen helyzet.

  • Jó szervező és problémamegoldó készség:

    minden csak szervezés kérdése, örömöd leled a mindennapi pörgésben.

  • Nagyfokú terhelhetőség:

    nem ijedsz meg a gyors szituációváltozásoktól, a hirtelen orvosolandó problémáktól. Egyszerre több rendelés, feladat, kiszolgálás pedig szimplán egy átlagos munkanap.

  • Magabiztos fellépés, megnyerő megjelenés:

    tudod, hogy az, miként bánnak a vendéggel, elsődleges a vendégélmény szempontjából. Éttermünk a turisták által is kedvelt frekventál helyen van, dizájnos beltér, egyedi, mégis barátságos stílus jellemzi.

  • Felszolgálóként kiváló és határozott kommunikációs készség:

    nagyon jól kommunikálsz nemcsak magyarul, de idegen nyelven is – akár proaktív hozzáállással segíted a vendéget a döntésében.

Személyzeti étkezés a teljes napra

Céges sportolási lehetőség

Mindig pontosan érkező heti fizetés

Munkaidőn kívüli étkezési kedvezmény

Rugalmas beosztás, időben átadva

Miért jó nálunk dolgozni?

  • HA IMÁDOD A MINŐSÉGI VENDÉGLÁTÁST, ITT A HELYED!

    Éttermünket 2021-ben és 2022-ben is Michelin elismeréssel díjazta a kalauz. Célunk ennek a megőrzése és a folyamatos vendégelégedettség fenntartása.

  • SZAKMAI ÉLETPÁLYA

    A cégcsoportban több vezetőnk abszolút kezdőként indult nálunk, most pedig vezetői pozícióban dolgoznak. Erre neked is megvan a lehetőséged, legyél a karriered bármely pontján, ha te is úgy szeretnéd, mi számítunk rád - akár egy következő éttermünk vezetőjeként is!

  • LOKÁCIÓ

    Éttermünk, azaz leendő munkahelyed a Belváros szívében található, így akár messzebbről jössz, akár a környéken laksz, a megközelíthetőséggel nem lesznek gondjaid!

Séf főzés közben

HA IMÁDOD A MINŐSÉGI VENDÉGLÁTÁST, ITT A HELYED!

Éttermünket 2021-ben Michelin Tányér elismeréssel díjazta a kalauz. Célunk az elismerés megőrzése és a folyamatos vendégelégedettség fenntartása.

SZAKMAI ÉLETPÁLYA

A cégcsoportban több vezetőnk abszolút kezdőként indult nálunk, most pedig vezetői pozícióban dolgoznak. Erre neked is megvan a lehetőséged, legyél a karriered bármely pontján, ha te is úgy szeretnéd, mi számítunk rád - akár egy következő éttermünk vezetőjeként is!

FIATALOS LENDÜLET

Biztos te is ismered a kiégett kolléga szindrómát, ami az egész helyre rányomja a bélyegét - na, nálunk ilyen nincs! Csapatunk fiatalos, pörgős, jókedvű, és mindig készen áll megtenni azt a plusz lépést, amitől mindenki azt mondja: Hoppá!

LOKÁCIÓ

Éttermünk, azaz leendő munkahelyed a Belváros szívében található, így akár messzebbről jössz, akár a környéken laksz, a megközelíthetőséggel nem lesznek gondjaid!

JELENTKEZZ E-MAILBEN!
Fényképes önéletrajzzal az info@hoppabistro.hu címen
ÍRJ NEKÜNK ÜZENETET!​

Séf főzés közben

Mit kell tudni rólunk?

– Amit kínálunk

Alapelvünk, hogy sikeres vendéglátóhelyet csak úgy lehet építeni, ha munkatársaink is jól érzik magukat és szeretik, amit csinálnak. Olyan csapattagot keresünk, akivel hosszú távra tervezhetünk, és ő is velünk. Elég motivált, egy jó hangulatú munkahelyre vágyik, ahol egy klassz csapat teljes értékű tagja lesz.


Nem ma kezdtük a szakmát. Több éve, stabil, fizetőképes háttérrel rendelkezünk. Ezért a kiemelt fizetés, a bejelentett munkaviszony nálunk alap.


Olyan embert keresünk, aki ugyanazt az elvet vallja, mint mi: a boldog vendég az, aki megkapta, amit várt és elégedetten, mosolyogva távozik!

Mik a Hippá Bistro erősségei?

Biztonságos megélhetést nyújtó fizetés

Megfizetjük a szakmai tudást, a szívvel végzett munkát és a lelkiismeretes hozzáállást olyan fizetési rendszerek létrehozásával, amely kategóriájában a legjobbak közé tartozik. Ez a minimum, amit nyújthatunk.

Szakács: 450-600.000 Ft/hó (heti 4 munkanap)
Felszolgáló / Pultos: 450-550.000 Ft/hó (heti 4 munkanap)
Konyhai kisegítő: 340.000 Ft/hó

Barátságos, vidám (tényleg!) környezet

Légkondis és dizájnos belterű, egyedi mégis barátságos stílusú, kétszintes, galériás helyszínünk (változtatható elrendezéssel) egy minőségi munkatérrel vár. Barátságos munkatársakkal elfogyasztott kávé, egymást segítő hozzáállás és komfortos munkakörnyezet vár.

Szakmai fejlődés

A fejlődésed biztosító lehetőségekkel, tapasztalattal, szakmai élménnyel zárod majd az első, a második vagy akár a sokadik hónapot, évet nálunk.
Tálalás
Hoppá! Bisztró csapat
  • JÓ HANGULAT ÉS STABIL HÁTTÉR

    100%-ig magyar tulajdonban lévő cégcsoport vagyunk, több, mint 8 éve, számos különböző, saját területén díjnyertes és listákon kiváló helyen szereplő étteremmel, Budapest top helyszínein. Éttermünk 2021 és 2022 őszén is megkapta a Michelin tányér elismerést, valamint stabilan a budapesti Tripadvisor Top 10-ben vagyunk.

JÓ HANGULAT

A Hoppá! Bistroba nem csak vendégként jó érkezni. Csapatunk fiatalos, szuper hangulatú, és minden percben érezhető, hogy nem csak szlogen, amikor a város egyik legvagányabb munkahelyéről írunk!

STABIL HÁTTÉR

100%-ig magyar tulajdonban lévő cégcsoport vagyunk, lassan 7 éve, több különböző, saját területén díjnyertes és listákon kiváló helyen szereplő étteremmel, Budapest top helyszínein. A 2020-ban kezdődő válságot stabilan, bezárás és ehhez kapcsolódó elbocsátások nélkül átvészeltük, folyamatosan fejlődünk, és hamarosan több új étterem is tervben van a város eddig még lefedetlen pontjain. Éttermünk 2021 őszén megkapta a Michelin tányér elismerést, valamint stabilan a Tripadvisor Top 10-ben vagyunk.

Kulináris ízek és hangulat
– mindkettőt biztosítjuk, az előbbi ugyanis élvezhetetlen az utóbbi nélkül

Éttermi főfogás