Heti ebédmenü // Január 25-28.
2 fogás: 1.990Ft, 3 fogás: 2.390Ft

  • Sárgaborsó krémleves, kolozsvári szalonna, mustár
  • Körözött, füstölt paprika, kétszersült
  • Cordon bleu, burgonya velouté, marinált hagyma
  • Mexikói csirkeragu, tortilla, tejföl
  • Zöldséges lasagne, tejmártás, paradicsom
  • Túrós rétes, barack, shiso
  • Grízpuding, bogyós gyümölcs, morzsa

Chef ajánlat // Január 19 - Február 2.

  • Füstölt tokhal, tapenád, fokhagyma
  • Hortobágy Angus Denver steak, füstölt zeller, hagyma
  • Szarvasgerinc, édesburgonya, birsalma
  • Lazacpisztráng, paradicsom, csicsóka
  • #HÚSMENTES HOPPÁ!: Tagliatelle, szarvasgomba, tojás
  • #HÚSMENTES HOPPÁ!: Rizottó, sáfrány, mascarpone
  • Csokoládé, cékla, ribizli