Bajor Burger


Nálunk nem marad el az Oktoberfest!
Első, nagy sikerű gourmet burgerünk után rögtön itt is a folytatás, mégpedig bajor ízvilágra hangolva.
Oktoberfest burgerünk duplára sikeredett: a közönségkedvenc Hortobágy Angus “Limited” marhahúspogácsa mellé most egy bajor kolbász ízvilágában tündöklő második marhahúspogácsát is rakunk, így a közel 300 grammos húsélmény itt is adott lesz; ráadásul mámorosan olvadozó ementáli sajttal megkoronázva. Kerül még bele bajor csülkös káposzta, egy kevés savanyított lilahagyma, tejföl, mustár, sörös pecsenyelé; és az egészet egy különleges, csak nálunk elérhető bajor buciba zártuk.
Természetesen a köret ismét formabontó: konfitált burgonya, sörös mustármártás, savanyított mustármag, és egy imádnivalóan ropogós szalmaburgonya teszi majd teljessé a lakomát.
Ha Oktoberfest, akkor sör is dukál hozzá: a Horizont főzde Sailor Belle búzasörét ajánljuk ehhez a kompozícióhoz.

GOURMET BURGER HETEK A HOPPÁ!-BAN:

Hoppá! Gourmet Burger Hetek!
Üdvözlünk mindenkit a Hoppá! Bistroban, ebben a modern, mégis közérthető konyhát prezentáló étteremben, ahol bár a jó burgereket mindannyian imádjuk, ez a klasszikus mégsem került fel eddig az étlapra.
Miután az aktuális helyzet a Hoppá!-t is elég nehéz helyzetbe hozta, úgy döntöttünk, hogy, kihasználva konyhánk lehetőségeit, néhány különleges, gourmet burgert szeretnénk ezennel elétek tárni. A vágyunk ezzel az, hogy egyrészt vendégül lássunk titeket, valamint ezen a burgeren keresztül be szeretnénk nektek mutatni a Hoppá! izgalmas világát és ételeit, legyen szó ebédről, a la carte étlapról, vagy folyamatosan megújuló táblás menüről. Az ajánlatok maximalisták – pont ahogy a burgerek megálmodói is, hiszen nem másról beszélünk, mint Jancsa Janiról, a Bamba Marha lánc kulináris vezetőjéről valamint Irtó Mártonról, a Hoppá! séfjéről, tehát a minőség (mint mindig) garantált!

Aktuális ajánlatunk, a Bajor Burger csupán a kezdet, hiszen novemberben sincs megállás! Márton nap örömére érkezik Ludas Matyi – azaz a libaburger, melybe kerül liba húspogácsa, tépett liba, és a korona rajta pedig nem más, mint a grillezett, hízott libamáj… a többi pedig legyen meglepetés. Utána, a hónap második felében megvalósul egy régi vágyunk Jucy Lucy, azaz a sajttal töltött burgerünk, Hoppá! módra, további izgalmas feltétekkel. Ahogy eddig is megszokhattátok, a köretek terén sem szégyellősködünk, lesz itt hagymás tört burgonyától kezdve a lilakáposztán át a szalmaburgonyáig minden, szóval érdemes lesz velünk tartani, hiszen folytatódnak a Gourmet Burger Hetek a Hoppá! Bistroban!  

Asztalfoglalás

Név
E-mail
Telefonszám
Dátum
Időpont
Létszám
Üzenet